Survivaltraining

SURVIVALTRAINING in Heerenveen

Wil jij survivaltraining in Heerenveen doen? Survival betekent letterlijk overleven. Je lef en doorzettingsvermogen worden bij onze survivaltrainingen dan ook flink op de proef gesteld.

Survivaltraining is een combinatie van duurloop en het nemen van hindernissen. Hindernissen die zijn opgebouwd uit onder andere touwen, netten, balken en bomen.

Wat doe je met survivaltraining

Onze survivaltraining is een parcours van een aantal kilometer. Onderweg kom je verschillende hindernissen tegen. Deze hindernissen bestaan voor een groot deel uit technische klimonderdelen. Denk hierbij aan een swing-over, apenhang of catcrawl. Deze survival technieken leer je bij survivaltraining in Heerenveen.

Hoe effectief is survivaltraining

Bij survivaltraining wordt er gewerkt aan het uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Water, wind en temperatuur kosten vaak ook extra kracht tijdens een survivalrun. 

WEETJES OVER SURVIVALtraining

Onze trainingsschema’s

Bij de survival training zijn er iedere week nieuwe parcours. Bij de obstacle run volgen wij een schema dat gericht is op de techniek over de obstakels. De obstakelrun is elke week uitdagend en heeft vernieuwende oefeningen. De obstacle run is een full body workout en van recreatief tot wedstrijdniveau is mogelijk.

Andere fanaten aan het woord

Henk Johan
Henk Johan
Lees verder
Sporten bij iepenloft vind ik geweldig. Elke training weer word ik door de trainers uitgedaagd en gepusht om het maximale uit mezelf te halen. De begeleiding bij de verschillende oefeningen is enthousiast en goed. Er wordt gelet op techniek en of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Trainen in de buitenlucht geeft mij een extra dimensie die ik niet meer zou willen missen.
Judith
Judith
Lees verder
Sinds 2 jaar sport ik met veel plezier bij Iepenloft fitness. In weer en wind wordt er tijdens de HIT training zowel aan kracht als conditie gewerkt in een gemoedelijke sfeer.Iepenloft fitness staat garant voor een goede begeleiding en de trainingen zijn motiverend voor elk niveau. Kortom, kom gewoon mee sporten bij Iepenloft!

OVER SURVIVALTRAINING Heerenveen

Survivaltraining is geschikt iedereen. De techniek wordt je geleerd door onze instructeurs. 

Het beste draag je een lange strakke trainingsbroek, shirt en trui. We raden ook aan om een paar stevige sportschoenen te dragen.
 

Er is geen douchevoorziening aanwezig.

Een survivaltraining duurt ongeveer 1,5 uur. 

 
Survivaltraining gaat altijd door met slecht weer. 
 
Survivaltraining is geschikt voor iedereen. Zonder sport- of survivalervaring, leren we je hoe je de technieken goed kunt toepassen. 
 

Meer weten over ons aanbod?

Adam helpt je graag verder!

Adam Kissami

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining