Kinderfeestje

KINDERFEESTJE IN Heerenveen

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje waarbij beweging en avontuur centraal staat? Zoek niet verder! 

Verschillende klim en klauter opdrachten gecombineerd met uitdagende spellen. Dit alles onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.

Lekker ouderwets buitenspelen, maar dan op een extra avontuurlijke manier. Onze kinderfeestjes zijn geschikt vanaf acht jaar. De opdrachten en spellen worden afgestemd op de leeftijd. 

Tijd voor wat lekkers en wat drinken? Dat hoort natuurlijk allemaal bij een kinderfeestje en wordt door ons verzorgd. De jarige krijgt bij ons ook een klein cadeautje. Wel zo leuk toch?

Onze sportieve kinderfeestjes in Heerenveen zijn volledig Corona proof en volgens de RIVM richtlijnen.

Sportief kinderfeestje Heerenveen

Beweging en vooral veel plezier. Dat staat tijdens een kinderfeestje centraal. Afhankelijk van de leeftijd worden opdrachten en spellen gedaan. Uiteraard is er ook tijd voor vrije invulling, indien de kinderen dat willen. Denk aan onze grote survivalbaan, waarbij klimmen en klauteren super leuk is! De trainer ziet er altijd op toe, dat het op verantwoorde wijze gaat. Een kinderfeestje is al mogelijk vanaf zeven personen.  De sportieve activiteiten worden afgewisseld met actieve en creatieve spellen.

Waarom een sportief kinderfeestje?

Een sportief kinderfeestje is gezond! Tegenwoordig zitten kinderen vaker binnen vergeleken met vroeger. Daarom is het nóg leuker om op een avontuurlijke manier opdrachten te doen en leuke spellen te spelen in de buitenlucht. Onze kinderfeestjes worden altijd onthouden, want het is origineel en uitdagend!

WAAROM SPORTIEF KINDERFEESJE

Andere fanaten aan het woord

Ferry
Ferry
Lees verder
Schaatsen, fietsen en hardlopen gaat nog prima, maar als 50+ er merkte ik dat de spierballekes wat afwezig bleven. Daarom was ik op zoek naar een krachthonk en kwam ik bij Iepenoft uit. Ik voel me uitgedaagd met de trainingsschema's en ik wordt daar ook prima begeleid. Adam weet waar die het over heeft. Heerlijk buiten met genoeg zuurstof en ja: soms in de regen. Maar met elkaar train je wel lekkerder en voel je je voldaan als je ook het weer getrotseerd hebt. Want we zijn toch niet van suiker, he?
Henk Johan
Henk Johan
Lees verder
Sporten bij iepenloft vind ik geweldig. Elke training weer word ik door de trainers uitgedaagd en gepusht om het maximale uit mezelf te halen. De begeleiding bij de verschillende oefeningen is enthousiast en goed. Er wordt gelet op techniek en of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Trainen in de buitenlucht geeft mij een extra dimensie die ik niet meer zou willen missen.

IEPENLOFTFITNESS in beeld

F.A.Q. Sportief kinderfeestje Heerenveen

Een sportief kinderfeestje duurt 2 tot 2,5 uur. Dit is inclusief het uitpakken van de cadeautjes en de eet/drink momenten. 

Als ouders hoef je niet bij het sportieve kinderfeestje te blijven. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen raden we het wel aan dat je als ouder in de buurt bent. Mocht er iets voorvallen, dan is het voor kleine kinderen vaak wel prettig als er een bekende ouder aanwezig is, 
 

Leuk! Als ouder mag je bij ons altijd meedoen. Niks moet alles mag. 

Afhankelijk van het weer dragen de kinderen het beste comfortabele sportkleding. Een lange broek, met shirt en een trui/vest erover. Een paar sportschoenen die vies mogen worden raden we ook aan.

 
Het feestje gaat met slecht weer altijd door. Kinderen vinden het vaak nóg leuker wanneer er waterplassen zijn en wat modder is.  
 

Meer weten over ons aanbod?

Adam helpt je graag verder!

Adam Kissami

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining