Bootcamp

BOOTCAMP IN Heerenveen

Wil jij Bootcamp in Heerenveen doen? Bootcamp wordt vaak gezien als een aantal fanatiekelingen die zich een uur lang sportief af laten matten in het gras. Dat kan, maar onze Bootcamp training is toegankelijk voor alle sportniveaus.

Bootcamp is een fullbody work-out. Naast het verbranden van vet werken we tijdens de Bootcamp training aan je conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid.

 

Wat doe je met Bootcamp

Bootcamp is een spierversterkende en conditionele training die je altijd uitvoert in groepsverband en onder professionele begeleiding. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door een intense training van een uur.

Hoe effectief is Bootcamp

Het groepsgevoel mag niet onderschat worden bij Bootcamp. Samen trainen is bewezen effectiever, omdat je niet wilt onderdoen voor anderen en elkaar kunt oppeppen.

WEETJES OVER BOOTCAMP

Onze trainingsschema’s

De bootcamp is anders dan andere bootcamps! Het is geen bootcamp waarbij er een stukje hardgelopen wordt en er daarna een paar oefeningen worden gedaan. Er worden diverse oefeningen en challanges gedaan om de bootcamp leuk en gezellig te maken. De bootcamp is women only. Iedere week is er een compleet nieuwe training. In de trainingen is het versterken van de billen, buik en benen verwerkt. De bootcamp training is ook goed voor afvallen.

Andere fanaten aan het woord

Henk Johan
Henk Johan
Lees verder
Sporten bij iepenloft vind ik geweldig. Elke training weer word ik door de trainers uitgedaagd en gepusht om het maximale uit mezelf te halen. De begeleiding bij de verschillende oefeningen is enthousiast en goed. Er wordt gelet op techniek en of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Trainen in de buitenlucht geeft mij een extra dimensie die ik niet meer zou willen missen.
Judith
Judith
Lees verder
Sinds 2 jaar sport ik met veel plezier bij Iepenloft fitness. In weer en wind wordt er tijdens de HIT training zowel aan kracht als conditie gewerkt in een gemoedelijke sfeer.Iepenloft fitness staat garant voor een goede begeleiding en de trainingen zijn motiverend voor elk niveau. Kortom, kom gewoon mee sporten bij Iepenloft!

OVER BOOTCAMP Heerenveen

Bootcamp is in principe geschikt voor iedereen. Onze Bootcamp groepslessen zijn “Women only”. 

Dat kan heel goed. De trainingen worden zó gegeven, dat het voor iedereen uitdagend is. Het sportniveau maakt dus helemaal niks uit. 
 

De lessen gaan met slecht weer altijd door. 

 

Wanneer een oefening niet lukt, dan krijg je uiteraard een alternatieve oefening aangeboden.  Indien je last heb van een blessure, dan passen we je oefeningen daar op aan. 

Meer weten over ons aanbod?

Adam helpt je graag verder!

Adam Kissami

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining