Krachttraining

KRACHTTRAINING IN Heerenveen

Wil jij krachttraining in Heerenveen doen? Met ons doorontwikkelde powertraining lesprogramma, train je zowel als beginner als gevorderde specifieke spiergroepen. Daarnaast is techniek en beweging erg belangrijk. Krachttraining kun je beschouwen als een basis voor het opbouwen van je lichaam. Het zorgt ervoor dat je spieren zich kunnen ontwikkelen.

Na het doen van krachttraining, voel je vrijwel altijd na een dag je spieren. Dit is een teken dat je goed je best hebt gedaan.

Wat doe je met krachttraining?

Het doel van krachttraining is het sterker maken van je spieren door belasting. Buiten krachttraining in Heerenveen doe je met behulp van attributen die we aanbieden bij onze sportcontainer. Denk aan dumbbells, barbell, rubber bumper plates en halters.

Hoe effectief is krachttraining?

Krachttraining is essentieel voor spiergroei en wanneer je spierkracht wil laten toenemen. Echter zijn er verschillende factoren die een grote invloed hebben op het eindresultaat. Denk aan de intensiteit en het aantal herhalingen.

WEETJES OVER KRACHTTRAINING

Onze trainingsschema’s

De krachttraining wordt volgens een uitgedacht schema gevolgd. Het schema van krachttraining wordt in 3 fases opgedeeld.  Tijdens de krachttraining wordt er altijd gekozen voor techniek boven gewicht! Krachttraining wordt gedaan onder professionele begeleiding. Deze schema’s gebeuren in blokken van 8 weken.

Fase 1:
In de eerste fase van de krachttraining ga je hoog in herhalingen en laag in gewicht. Op deze manier leer je de perfecte techniek voor de oefeningen!

Fase 2:
In fase 2 gaan de herhalingen omlaag en het gewicht omhoog. Op deze manier kom je meer op kracht en wen je aan zwaardere gewichten. Techniek gaat voor gewicht!

Fase 3:
In fase 3 gaan we jou tot jou maximale gewicht bij een oefening! We gaan kijken hoe zwaar jij een oefening kan doen. Laag in herhalingen en hoog in gewicht. De techniek van een oefening is het allerbelangrijkst. Techniek voor gewicht is de belangrijkste regel tijdens onze krachttraining!

Andere fanaten aan het woord

Henk Johan
Henk Johan
Lees verder
Sporten bij iepenloft vind ik geweldig. Elke training weer word ik door de trainers uitgedaagd en gepusht om het maximale uit mezelf te halen. De begeleiding bij de verschillende oefeningen is enthousiast en goed. Er wordt gelet op techniek en of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Trainen in de buitenlucht geeft mij een extra dimensie die ik niet meer zou willen missen.
Judith
Judith
Lees verder
Sinds 2 jaar sport ik met veel plezier bij Iepenloft fitness. In weer en wind wordt er tijdens de HIT training zowel aan kracht als conditie gewerkt in een gemoedelijke sfeer.Iepenloft fitness staat garant voor een goede begeleiding en de trainingen zijn motiverend voor elk niveau. Kortom, kom gewoon mee sporten bij Iepenloft!

IEPENLOFTFITNESS in beeld

OVER KRACHTTRAINING

De leeftijd dat je bij ons crossfit kan doen is 16 jaar en ouder maakt niet uit.

Dan helpen wij jou dat te verbeteren
 

Dan helpen wij jou dat te verbeteren.

Nee het is voor mannen en vrouwen;)

 
Ja want het is een combinatie van 3 sporten, athetiek,gymastiek en kracht training
 

Meer weten over ons aanbod?

Adam helpt je graag verder!

Adam Kissami

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining