Krachttraining

KRACHTTRAINING IN Heerenveen

Wil jij krachttraining in Heerenveen doen? Met ons doorontwikkelde powertraining lesprogramma, train je zowel als beginner als gevorderde specifieke spiergroepen. Daarnaast is techniek en beweging erg belangrijk. Krachttraining kun je beschouwen als een basis voor het opbouwen van je lichaam. Het zorgt ervoor dat je spieren zich kunnen ontwikkelen.

Na het doen van krachttraining, voel je vrijwel altijd na een dag je spieren. Dit is een teken dat je goed je best hebt gedaan.

Wat doe je met krachttraining?

Het doel van krachttraining is het sterker maken van je spieren door belasting. Buiten krachttraining in Heerenveen doe je met behulp van attributen die we aanbieden bij onze sportcontainer. Denk aan dumbbells, barbell, rubber bumper plates en halters.

Hoe effectief is krachttraining?

Krachttraining is essentieel voor spiergroei en wanneer je spierkracht wil laten toenemen. Echter zijn er verschillende factoren die een grote invloed hebben op het eindresultaat. Denk aan de intensiteit en het aantal herhalingen.

WEETJES OVER KRACHTTRAINING

Onze trainingsschema’s

De krachttraining wordt volgens een uitgedacht schema gevolgd. Het schema van krachttraining wordt in 3 fases opgedeeld.  Tijdens de krachttraining wordt er altijd gekozen voor techniek boven gewicht! Krachttraining wordt gedaan onder professionele begeleiding. Deze schema’s gebeuren in blokken van 8 weken.

Fase 1:
In de eerste fase van de krachttraining ga je hoog in herhalingen en laag in gewicht. Op deze manier leer je de perfecte techniek voor de oefeningen!

Fase 2:
In fase 2 gaan de herhalingen omlaag en het gewicht omhoog. Op deze manier kom je meer op kracht en wen je aan zwaardere gewichten. Techniek gaat voor gewicht!

Fase 3:
In fase 3 gaan we jou tot jou maximale gewicht bij een oefening! We gaan kijken hoe zwaar jij een oefening kan doen. Laag in herhalingen en hoog in gewicht. De techniek van een oefening is het allerbelangrijkst. Techniek voor gewicht is de belangrijkste regel tijdens onze krachttraining!

Andere fanaten aan het woord

Ferry
Ferry
Lees verder
Schaatsen, fietsen en hardlopen gaat nog prima, maar als 50+ er merkte ik dat de spierballekes wat afwezig bleven. Daarom was ik op zoek naar een krachthonk en kwam ik bij Iepenoft uit. Ik voel me uitgedaagd met de trainingsschema's en ik wordt daar ook prima begeleid. Adam weet waar die het over heeft. Heerlijk buiten met genoeg zuurstof en ja: soms in de regen. Maar met elkaar train je wel lekkerder en voel je je voldaan als je ook het weer getrotseerd hebt. Want we zijn toch niet van suiker, he?
Henk Johan
Henk Johan
Lees verder
Sporten bij iepenloft vind ik geweldig. Elke training weer word ik door de trainers uitgedaagd en gepusht om het maximale uit mezelf te halen. De begeleiding bij de verschillende oefeningen is enthousiast en goed. Er wordt gelet op techniek en of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Trainen in de buitenlucht geeft mij een extra dimensie die ik niet meer zou willen missen.

IEPENLOFTFITNESS in beeld

OVER KRACHTTRAINING

De leeftijd dat je bij ons crossfit kan doen is 16 jaar en ouder maakt niet uit.

Dan helpen wij jou dat te verbeteren
 

Dan helpen wij jou dat te verbeteren.

Nee het is voor mannen en vrouwen;)

 
Ja want het is een combinatie van 3 sporten, athetiek,gymastiek en kracht training
 

Meer weten over ons aanbod?

Adam helpt je graag verder!

Adam Kissami

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining